Nadogradnja aplikacije Mitas omogućava poljoprivrednicima širom sveta da mere pritisak u gumama kako na polju tako i na putu

Prag, Oktobar 12, 2021 – Mitas je pokrenuo veliku nadogradnju svoje praktične aplikacije za pritisak u gumama, dodajući nove funkcije i jezike kako bi došao do poljoprivrednika gde god da se nalaze. Dizajnirana da farmerima omogući izračunavanje i podešavanje pravog pritiska u poljoprivrednim gumama u zavisnosti od brzine i opterećenja za njihovo poslovanje, aplikacija Mitas povećava troškovnu efikasnost i proizvodnju.

Aplikacija, sada dostupna na šest jezika - engleskom, nemačkom, francuskom, italijanskom, španskom i češkom - besplatna je za Android i iOS uređaje. Korisnici takođe mogu pronaći najbližeg Mitasovog prodavca. 

“Mitas snabdeva poljoprivrednike gumama više od jednog veka, a aplikacija je samo još jedan način na koji pomažemo farmama da rade efikasnije. Ova aplikacija prilagođena korisniku i kalkulator pritiska u gumama poljoprivrednicima omogućavaju brz pristup informacijama koje su im potrebne, tako da mogu ubrzati performanse mašina na polju ili na putu “, primetila je Regina Fičkova, menadžerka za digitalni marketing kompanije Mitas. 

Održavanje tačnog pritiska u gumama je od suštinskog značaja za nesmetano funkcionisanje i može smanjiti operativne troškove za preko 20%, čineći aplikaciju Mitas neophodnim alatom za velike ili male farme. Primena odgovarajuće efikasnosti pritiska u gumama u skladu sa brzinom i opterećenjima daje bolju vuču, manje sabijanje tla i smanjenu potrošnju goriva.

Korisnici aplikacije Mitas takođe će primati obaveštenja sa važnim informacijama i ažuriranjima kako bi upravnici farmi mogli da budu u toku sa najnovijim vestima koje utiču na njihovo poslovanje.

Preuzmite besplatnu aplikaciju za pritisak u gumama Mitas – Mitas tyre pressure App iz App Store-a ili Google Play- a preko QR kodova niže:

 

google-qr-kod

 

App Store Google Play

 

 

Kako da koristite aplikaciju saznajte ovde: https://mitas-tyres.com/sr/tehnicki-podaci/mitas-tyre-pressure-mobilna-aplikacija-za-poljoprivrednike

Preuzmite Press Kit ovde.