Dve nove Mitas AGRITERRA 02 veličine guma za specijalne poljoprivredne mašine

Mitas AGRITERRA asortiman radijalnih guma za moderne poljoprivredne prikolice sada uključuje dve nove veličine – 620/40R22.5 i 620/75R26 – sa šarom gazećeg sloja AGRITERRA 02. One su prvenstveno dizajnirane za specijalne poljoprivredne mašine, ne isključivo za prikolice. Podsticaj za obe ove nove gume je potražnja sa tržišta originalne opreme.

Veličina 620/40R22.5 je dizajnirana za manje, vučene poljoprivredne mašine kao što su balirke, kombajni za zelenu stočnu hranu, posipači i slična oprema. Ova nova veličina guma namenjena je prvenstveno evropskom tržištu. Druga nova veličina, 620/75R26, rezultat je potražnje sa tržišta Severne Amerike i namenjena je samohodnim kosilicama za dvofaznu žetvu raznih vrsta useva i trave. 


Ključne prednosti AGRITERRA guma uključuju visoku nosivost i maksimalnu brzinu do 65 km/h, s jedne strane smanjujući broj putovanja potrebnih za transport tereta, a sa druge omogućavajući brz transfer na putu uz smanjenje potrošnje goriva do 8% zahvaljujući malom otporu kotrljanja. Gume su pogodne za vožnju na putu i van puta. Zahvaljujući otvorenom području gazećeg sloja, gume imaju odličnu sposobnost samočišćenja, što rezultira smanjenjem blata na putu za 17%. Ove karakteristike značajno poboljšavaju produktivnost poljoprivrednih vozila, sa posledičnim pozitivnim uticajem na profit farmera kroz uštedu vremena i novca.


Prvobitno lansiran na tržište 2015, asortiman guma AGRITERRA 02 sada uključuje 14 veličina za felge od 22,5 do 30,5 inča i stalno se razvija. Kao što Pavel Kott, menadžer proizvoda za Mitas poljoprivredne gume u Trelleborg Wheel Systems-u dodaje: „Napori da se maksimizira zaštita zemljišta i želja farmera za većim kapacitetom opterećenja kako bi se poboljšala efikasnost bili su neki od najjačih trendova poslednjih godina. Naš asortiman guma AGRITERRA 02 kombinuje ove dve karakteristike, čineći ga veoma popularnim među kupcima širom sveta. Da bismo podržali poljoprivrednike i olakšali njihov svakodnevni rad, nastavljamo da razvijamo nove veličine i verzije ovih guma.”


Da biste saznali više o ovim gumama AGRITERRA 02 posetite:  
https://www.mitas-tires.com/sr-latn-rs/proizvodi/gume-za-poljoprivredu-i-sumarstvo/transportna-oprema/radijalne-gume-za-prikolice/agriterra-02

 

Preuzmite Press Kit ovde