cd1

Mitas predstavlja novu gumu GRIP’N’RIDE za građevinsku industriju

GRIP_N_RIDE_720x405
Mitas proširuje svoj asortiman građevinskih guma GRIP’N’RIDE novom gumom veće veličine za utovarivače na točkovima i rovokopače. Nova guma 21L - 24 IND je dizajnirana za poboljšane performanse čak i na mekšim terenima i ima ojačane bočne zidove za veću izdržljivost pri rukovanju povećanim kapacitetom opterećenja, specijalnu šaru gazećeg sloja koja pruža bolje prianjanje i svojstva samočišćenja.

Nova konstrukcijska guma GRIP’N’RIDE veća je od postojeće gume od 19,5L - 24 IND i pruža skoro 1.000 kilograma veću nosivost kada je u stanju mirovanja i 400 kilograma veću nosivost pri brzini od 40 kilometara na sat. U poređenju sa drugim građevinskim gumama, obe gume GRIP’N’RIDE u ovom opsegu imaju smanjen odnos visine i širine i odgovarajući broj profila.

Marcello Mantovani, menadžer proizvoda za građevinske gume u kompaniji Trelleborg Wheel Systems, kaže: „Inicijalna proizvodnja ove nove gume će služiti na širokom tržištu Severne Amerike, gde je za njom velika potražnja. To je zbog velikog broja rovokopača u upotrebi, koji zahtevaju šire gume i veće nosivosti. Ubrzo nakon toga, predstavićemo novu gumu 21L – 24 IND za kupce širom sveta.”

Rovokopači-utovarivači imaju prednju lopatu za pomicanje zemlje i hidrauličnu ruku sa rovokopačem pozadi. To ih čini univerzalnim mašinama na mnogim gradilištima, posebno za izgradnju puteva i staza. Ceo asortiman GRIP’N’RIDE dizajniran je posebno za zadnje osovine građevinskih mašina.

Za više informacija o proširenom asortimanu GRIP’N’RIDE, posetite:

Operateri mogu pronaći svog najbližeg Mitas prodavca na adresi:

Preuzmite Press Kit ovde