Mitas proširuje svoj asortiman univerzalnih nečujnih pneumatika većeg kapaciteta nosivosti i za sve vremenske prilike

Prag, April 27, 2021 – Kao odgovor na veću potražnju za univerzalnim pneumaticima u segmentu komunalnih delatnosti i mašinama za rukovanje teretom, proizvođač Mitas, deo Trelleborg Grupe, proširuje svoj asortiman komunalnih pneumatika veće nosivosti (HCM) lansiranjem novog pneumatika 360/80R28 IND.

ex-01„HCM pneumatici mogu da se koriste na svim terenima, od asfaltiranih puteva do blatnjavih puteva i puteva prekrivenih snegom, a ima i mnogo primena u višenamenskom transportu na asfaltiranim i zemljanim putevima, uključujući poljoprivredne namene, ali i komunalne delatnosti 
i rukovanje teretom,” prema rečima menadžera proizvoda, gospodina Pavela Kota

Posebno napravljeni u svrhe pružanja komunalnih usluga i uz mali nivo buke, ovi pneumatici pogodni su za upotrebu u velikom spektru primenu svim vremenskim prilikama.

Radijalna konstrukcija pneumatika uz čelični pojas, kao i jedinstvena šara gazećeg sloja u centralnom delu pneumatika, doprinose dugotrajnosti linije HCM uz dug upotrebni vek i dobre karakteristike upravljanja, ček i pri velikim brzinama. Ovakav gazeći sloj zajedno sa različitim širinama ramenog bloka daju pneumaticima izvanrednu vučnu snagu na raznim površinama. 


Jedinstveni dizajn gazećeg sloja unapređuje i karakteristike samočišćenja pneumatika, smanjujući moguće troškove čišćenja puteva, a svodi na minimum i nivo buke i vibracija radi poboljšanja udobnosti vozača. 

Prvobitno predstavljena na tržište u četiri veličine 2016. godine, linija HCM trenutno ima ukupno šesnaest proizvoda, uz veličinu naplatka od 16 do 42 inča. Kategorija brzine D (65 km/h) znači da HCM pneumatici proizvođača Mitas mogu da se koriste u svrhe rada i putovanja.

Za više informacija o liniji HCM pneumatika proizvođača Mitas  pogledajte: www.mitas-tires.com/sr-latn-rs/proizvodi/gume-za-poljoprivredu-i-sumarstvo/agroindustrijska-oprema/opstinske-radijalne-gume/hcm

Operatori mogu da pronađu najbližeg  trgovca proizvođača Mitas ovde: www.mitas-tires.com/sr/distributeri

Preuzmite Press Kit ovde.