Prezentacija Mitas poljoprivrednih pneumatika na Poljoprivrednom Novosadskom Sajmu

Mitas Vas sa zadovoljstvom poziva na 85. Međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu, Srbija. Nalazimo se na otvorenom štandu br.35 od 15. - 21.05.2018.

Poljoprivredni sajam u Novom Sadu je najvažniji poljoprivredni sajam u Jugo-Istočnom delu Evrope. Na sajmu se, osim poljoprivredne mehanizacije mogu videti mašine za proizvodnju hrane, uzgoj stoke kao i lokalne proizvođače hrane i pića.

Mitas sa zadovoljstvom očekuje poslovne partnere i posetioce kako bi razgovarali o budućim zajedničkim planovima. Mitas eksperti će obezbediti dodatnu podršku na štandu i pomoći poljoprivrednicima da obezbede odgovarajući proizvod za odgovarajuću namenu.

 

Mitas poljoprivredni pneumatici

Mitas je veoma poznat brend koji nudi veliki asortiman poljoprivrednih pneumatika po konkurentnim cenama. Mitas poljoprivredni portfolio možete pogledati ovde. Mitas poseduje jednu proizvodnu fabriku u Srbiji, tri fabrike u Češkoj Republici, jednu u Sloveniji i jednu u Sjedinjenim Američkim Državama. Mitas podržava globalnu prodaju i distributivnu mrežu kao deo Trelleborg grupe.

 

Mitas na Novosadskom sajmu

2017. godine na Novosadskom Sajmu je registrovano 1500 izlagača iz 26 zemalja na površini od 58 000 m2. Takođe, registrovano je oko 140 000 posetilaca čime je postao najveći, najposećeniji poljoprevredni sajam u Jugo Istočnom delu Evrope.
Očekuje se da će ove godine broj izlagača i posetilaca biti još veći!
Nemojte propustiti priliku da pogledate vesti u agro poljoprivrednom sektoru. Dođite, posetite nas na štandu 35. Sa zadavoljstvom ćemo Vas dočekati na našem štandu.